Print this page

Yritysvastuusta kilpailuetua -työpaja Neemo-menetelmillä

Yritysvastuusta kilpailuetua -työpaja Neemo-menetelmillä
Aika                                        maanantaina 04.- 05.06.2018 klo 12 – 16 molempina päivinä

                                               Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

 

"Relationships between people are our greatest asset."

 

Neemo Oy:n työpajoissa kehitetään yrityksiä ja organisaatioita valokuvataiteen keinoin, jossa visuaalisuus auttaa ihmisiä näkemään uusia out-of-the-box -ideoita ja kommunikoimaan paremmin.  Menetelmä mahdollistaa parempaan yhteisymmärrykseen ja luottamuksen rakentamiseen tiimin kesken nostaen esiin hiljaisen tiedon ja piilevän potentiaalin. Neemoa on hyödynnetty myös fuusio- ja konfliktitilanteissa. "Valokuva suojaa ihmisiä, sen kautta voidaan keskustella ilman että mennään henkilökohtaisuuksiin. Ehkä tässä on yksi syy siihen, miksi valokuva on niin potentiaalinen kehittämisen väline myös työelämän kontekstissa." kertoo yrityksen perustaja, Nanna Hänninen. 

Kannattava liiketoiminta edellyttää enenevässä määrin vastuullisuutta, jolloin lakien ja kansainvälisten normien noudattaminen on vastuullisen liiketoiminnan lähtökohta. Nykyisin jokainen yritys joutuu ottamaan huomioon myös kuluttajien, asiakkaiden, rahoittajien, sijoittajien, työnhakijoiden sekä kansalaisjärjestöjen ja -aktivistien odotukset yritysten vastuullisuuden osalta.

Vastuullisuus tuo yritykselle kilpailuetua, kun yritys

  • tarjoaa jotain mitä kilpailijat eivät eli ratkaisuja, jotka valitsemalla asiakkaatkin voivat vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan
  • integroi vastuullisuuden koko liiketoimintaan arvioimalla jokaista päätöstään kysymällä "onko tämä vastuullista, eettistä, kestävää?"
  • auttaa asiakkaitaan tekemään vastuullisia, eettisiä ja kestäviä valintoja viestimällä vastuullisista tuotteistaan, palveluistaan ja käytännöistään ymmärrettävästi ja innostavasti niissä tilanteissa ja kanavissa, joissa asiakkaat valintojaan tekevät
Read 2950 times Last modified on Tuesday, 29 May 2018 14:58