Kriisinhallinta NYT – yhdessä konflikteja ratkaisemassa ja rauhaa rakentamassa

Kriisinhallinta NYT – yhdessä konflikteja ratkaisemassa ja rauhaa rakentamassa

Aika                                       torstaina 17.05.2018 klo 11 – 17.30
Paikka                                  Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

100-vuotias ulkoministeriö kumppaneineen järjestää 17. toukokuuta 2018 Helsingin Kalasatamassa Kriisinhallinta nyt -tapahtuman, joka esittelee suomalaisten toimijoiden osallistumista kansainvälisten kriisien ratkaisuun ja rauhan rakentamiseen. Tapahtuman keskeinen teema on kokonaisvaltaisuus eli erilaisten toimijoiden yhteistyö kriisialueella kestävän rauhan aikaansaamiseksi.

Kriisinhallinnassa mukana oleva valtionhallinto (ulko-, sisä-, puolustus- ja oikeusministeriö) esittelee tapahtumassa kansalaisjärjestöjen ja yksityisen sektorin kanssa yhteistyöhön perustuvaa kriisinhallintaa ja rauhanrakentamista monipuolisella ja elämyksellisellä tavalla. Tapahtumassa voi kokeilla mm. Teatime Researchin virtuaalitodellisuuslaseja ja kokea, miltä tuntuisi, jos Helsinki olisi Syyrian Aleppon kaltainen konfliktialue.

Human Security Finland / Savonia-amk -ständillä on tietoa kriisiliiketoiminnasta sekä esimerkkejä sitä, miten yksityinen ja julkinen sektori tekevät yhteistyötä kriisiliiketoiminnan edistämiseksi. Tervetuloa keskustelemaan kriisiliiketoiminnan tulevaisuudesta.

Tule Kriisinhallinta nyt -tapahtumaan näkemään ja kokemaan, miten kriisinhallinta toimii ja kuinka kestävää rauhaa rakennetaan yhteistyöllä – konfliktialueiden vakauttamisessa tarvitaan meitä kaikkia. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Se järjestetään Helsingin Kalasatamassa tapahtumakeskus Teurastamon Kellohallissa. Voit seurata keskustelua somessa hashtageilla #kriisinhallintanyt ja #humansecurityfinland sekä Facebook-sivuilla: Kriisinhallinta NYT ja Human Security Finland.

----
Kriisinhallinta NYT -tapahtuman järjestävät yhteistyössä ulkoministeriö, sisäministeriö, puolustusministeriö, oikeusministeriö, Puolustusvoimat, CMC Finland, Laurea-ammattikorkeakoulu, Crisis Management Initiative (CMI), Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus (HybridCoE), Kirkon ulkomaanapu (KUA), SaferGlobe, Suomen lähetysseura (Felm), Suomen Punainen Risti, Suomen Rauhanturvaajaliitto, Laajan turvallisuuden verkosto WISE, Human Security Finland -verkosto, Teatime Research Oy.

Read 2489 times Last modified on Monday, 14 May 2018 15:06