Print this page

Hyvinvointi- ja terveysratkaisuja luovat yhteishankkeet kehittyvillä markkinoilla –työpaja

Lähdetään yhdessä kansainvälisille markkinoille!

Aika                                       perjantaina 13.04.2018 klo 12 – 14
Paikka                                   Tahko (tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin)
Ilmoittautuminen                Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen:

Tervetuloa Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämään työpajaan Hyvinvointi- ja terveysratkaisuja luovat yhteishankkeet kehittyvillä markkinoilla. Työpajan tavoitteena on käynnistää Kuopion alueen terveysalan yritysten kanssa yhteistoiminta uusille markkinoille pääsemiseksi. Työpajan 2. vaihe on rahoittajien kanssa järjestettävä tilaisuus touko-kesäkuussa 2018.

 

Työpajan vetävät:

Aki Koivistoinen                    Ambassador of Europe, StartUp Health

StartUp Health on globaali terveysinnovaatioihin keskittynyt yritys. StartUp Health Platform, joka sisältää akatemian, verkoston ja innovaatiorahaston, on yrittäjistä ja innovaattoreista koostuva globaali terveydenalan verkosto sisältäen yli 190 yritystä ja maailman suurimman valikoiman digitaalisen terveydenalan yrityksiä 17:sta maasta ja 5:ltä eri mantereelta.

Jyri Wuorisalo                       Savonia-ammattikorkeakoulu, Human Security Finland -verkosto

Human Security Finland tuo yhteen kansainvälisen eri alojen toimijoita, tutkijoita, korkeakouluja ja yrityksiä muodostaen liikekumppanuuksia, sekä tarjoaa yrityksille palveluja kehittyvillä markkinoilla ja kriisialueilla, erityisesti Afrikassa. Etsitkö uusia kumppaneita, uusia tuotteita, palveluita vai haetko uusia innovatiivisia tapoja uusiutua?

Read 1827 times Last modified on Tuesday, 03 April 2018 14:34